Til salgs

Hester

ALLE hestene som vi er oppdrettere av (føll under våre avlshopper) er tilsalgs! Vi selger unghester der vi benytter oss av markedets ledende avlshingster samt unge uprøvede hingster med topp stamme og prestasjoner. Vi velger ut disse hingstene så de best mulig, mht. stamme og eksteriør, skal passe våre avlshopper. For info om hoppene se egne sider. Unghestene er oppvokst på store beiter, i løsdrift om vinteren og reglebundet fått ormekur, vaksiner, hovvård og tannkontroll.

Nå har vi igjen to av toåringene (født 2009) BJørlispika og Bjørlisjefen, og de tre fjorårsføllene Bjørli Thor (e Sjefen), Bjørli Odin (e Jærvsøfaks) og Bjørlitine (e. Sjefen u. Sunnmørstausa), de andre unghestene er solgt.

VELUTVIKLEDE TOÅRINGER SELGES:

BJØRLISJEFEN (e. Sjefen u. Blæs Lina e Alm Rigel)

Stor, flott hingst med tiltalende eksteriør. Meget lik sin bror V75 vinner Bjørlifaks i eksteriøret; lang, velutviklet manke, lang bog og kryss, kort rygg og rettstillte ben. Snill og mye håntert. Flott, vegvinnende trav, under innkjøring, trenes annenhver dag i løssnø. Topp morstamme som det siste avkommet til ungheststjernen og svensk rekordsetter Blæs Lina. Bjørlisjefen har mange bra søsken, bla Bjørlifaks 25.0 som har 7seire i år og 433 000;- SEK innsprunget 2010. Bjørlisjefen er også bror til bla. Silver Leik 1.27 og Jubel Sture 1.24.0/871 075;- .

BJØRLISPIKA (e. Spikeld u. Lax Tora e. Järvsöfaks)

Smekker, velutviklet hoppe med vakkert hode, krum nakke, kort rygg og rundt, velutviklet kryss. Innkjørtr, snill og grei, men med tæl og humør. Flott trav. Spennende stamme med kobinasjonen av norges og sveriges raskeste hest. Mora var meget tidlig og dyktig som løpshest, ble bla nr to i Norsk Hoppe Derby.

Mer informasjon om åringene finns under "Hester", både på dem selv og under deres mødre lengre ned på siden. Dere er også velkomne å ringe oss for en hyggelig hesteprat, så forteller vi mer!

SPESIFIC hunde- og kattefôr

Bjørlia Veterinær- og Avlsstasjon selger SPESIFIC hunde- og kattefôr. På lager har vi standardforet CXD og FXD, man kan bestille alle typer av fôr inkl spesialfôr. Se SPESIFICS hjemmeside for informasjon etc. specific-diets.com

Andre varer

ImproWin

ImproWin er et fôrtilskudd til hest som balanserer ømfintlige mage- og tarmslimhinner, regulerer hestens fordøyelse og gir et godt næringsopptak. Tilskuddet er spesiellt fremtatt til hester med problem med magesår, noe som er ganske vanligt hos hest. Deter også brukt med bra resultat mot såre koder mm. Mer informasjon på www.vitalityinnovation.no

DIAKUR/DIAPROF: Til kalver, føll og lam ved diarè. Opprettholder elektrolyttbalansen og stopper opp diarèen.

PROVITON: Til kyr for stimulering og stabilisering av vom.

ZOO LAC: Probiotica til hest og andre dyreslag. For å stimulere til rett tarmflora. Ved diarrè, stresssituasjoner, antibiotikabehandling og lignende.

EPI-OTIC: Ørerensmiddel til hunder og katter.

CORRECT MAGNESIUM: pasta til storfe ved magnesiummangel.

CORRECT CALSIUM: pasta til storfe ved kalsiummangel, forebyggende ved melkefeber

CORRECT ENERGI: pasta til storfe ved ketose.

CORRECT ACTA: Kullpasta til hester, strofe og snåfe. Oppstoppende ved diarè.

CORRECT Vomkick og CORRECT Kombinasjon; ved digesjonsproblemer